Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Albertsland – 50’er Temadag 2022

26. maj 2022 @ 12:30 - 22:00 CEST

Sæt kryds i kalenderen den 26/5, hvor vi starter sommeren op med et brag af en fest!
Vi har bl.a. arrangeret biltræf på Wittrup Motel med gamle klassiske amerikanske biler fra kl. 13-17, hvor vi også vil sætte strøm til vores Airstream og servere vores lækre milkshakes og burgere!
Derudover kommer Lili-Marleen forbi, som sælger flot vintage tøj inspireret af 50’erne og 60’erne, og de vil stable et formidabelt modeshow på benene både kl. 13.30 og kl. 17. I løbet af hele dagen vil det også være muligt at købe noget af tøjet i deres lille butik, som bliver sat op på dagen.
Kl. 14.00 byder vi første gang op til dans, da vi har inviteret The Boogie Twins til at spille et miks af Boogie, Rock’n’Roll og Rockabilly. Der er derfor rig mulighed for at svinge stænger på dansegulvet eller bare sidde og rocke med på noget rigtig 50’er musik.
Sidst men ikke mindst har vi også inviteret Mike Andersen, som vil leverer et brag af et afslutningsshow kl. 19.00.
Der vil i løbet af dagen også været åbent på flere af vores Wittrup Motel’s Original værelser, så man kan komme rundt og se hvordan vi har indrettet vores værelser, som en tidslomme til Amerika i 50’erne.
Vi håber at se mange af jer til en super hyggelig dag!
OBS! Det er ikke muligt at bestille bord til denne dag. Der vil kun være mulighed for drop in, men får man ikke et bord med det samme kan man med fordel smutte gå en tur på areal og se de flotte biler og værelser samt en lækker milkshake.

Detaljer

Dato:
26. maj 2022
Tidspunkt:
12:30 - 22:00 CEST
Begivenhed Kategori:

Sted

Sallie’s Restaurant og Snak Bar
Roskildevej 251
Albertslund, Sjælland 2620 Danmark
+ Google Maps