Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bilshow 2015 – Frederikssund

8. august 2015

Crewet bag Frederikssund Bilshow og Frederikssund Erhverv gentager sidste års succes og inviterer for 4. år i træk, alle bilinteresserede til Frederikssund Bilshow på Torvet midt i byen.

Ingrediensen er den samme som forrige år, dog bliver pladsen endnu større og med en god opbakning fra erhvervslivet i byen, der sammen med crewet vil stable et fantastisk show på benene. Hele byen holder i samarbejde med showet åbent, så far kan kigge på biler mens mor kigger på tøj og sko.

Kom forbi Torvet i Frederiksund lørdag d. 8. august og oplev nogle af landets flotteste biler. Hele torvet fyldes nemlig op med alt hvad en motorentusiast kunne tænke sig og noget for enhver smag. Mens der kigges på biler, kan man nyde musikken og den gode stemning på pladsen.

Der vil igen som sidst, være flere spændende konkurrencer både med kåringer af biler i flere forskellige kategorier men også for alle fremmødte, der kan blive den heldige vinder af forskellige gaver fra sponsorerne. Dommerne vil ligesom sidste år, være kompetente og professionelle når de går rundt og vurderer de mange biler.

Da arrangementet er et bilshow, er Torvet i Frederikssund spærret af til udvalgte showbiler. Alle besøgende bedes derfor parkere ved de nærliggende p-pladser. Så sæt kryds i kalenderen og læg vejen forbi Torvet i Frederikssund, til en super hyggelig dag i bilernes tegn.

Detaljer

Dato:
8. august 2015

Sted

Frederikssund
Torvet 1
Frederikssund, 3600
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside