I denne kalender finder du datoer og informationer om træf og begivenheder for Veteran- og Amerikanerbiler

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Classic Autojumble 2021 – Gavnø

juni 13 @ 10:00 - 17:00

Kan være en tegneserie af bil og tekst, der siger "GAVNO Sondag den 13. juni 2021 é 第 Classic Autojumble & Concour de Charme www.gavnoe.dk/autojumble"

Gavnø Classic Autojumble

SØNDAG DEN 13. JUNI 2021

Oplev klassiske veteranbiler udstillet i den historiske slotspark på Gavnø. De er dér alle sammen; fra Aston Martin til North Coast Cruisers, gamle militærkøretøjer, sportsvogne og et udvalg af cykler.

Den traditionelle udstilling af klassiske køretøjer udspringer ikke mindst af Baron Otto Reedtz-Thotts store interesse for gamle køretøjer, og baronen har da også flere biler med på årets udstilling.

Oplev også konkurrencen “Concours de Charme”, hvor det køretøj med deltagere, som på bedste vis udgør en helhed med hensyn til køretøj, tidstypisk påklædning og fremtoning præmieres. Dertil kåres “Best in Show” blandt alle udstillende køretøjer i slotsparken.

Den historiske og nyrestaurerede udstilling på slottet er et must, ligesom det nyrestaurerede originale orgel i klosterkirken bringer tankerne tilbage på klostertiden i Dronning Margrete 1. tid på Gavnø. Børn kan som altid på Gavnø opleve en sjov skattejagt, gå på opdagelse i Sørøverland, besøge eksotiske sommerfugle i Sommerfugleland, klappegeder og trætopbanen Gavnø Go Fly.

Gavnø Slotspark er åben dagligt mellem kl. 10 og 17.

Detaljer

Dato:
juni 13
Tidspunkt:
10:00 - 17:00

Sted

Gavnø Slot
Gavnø 2
Næstved, 4700
+ Google Map

Er du bekendt med et træf som ikke står i kalenderen, oplys venligst informationer her: