Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danmarks Hurtigste bil – Vandel

5. juni 2015 - 7. juni 2015

Trods mange spekulationer fra folk, så er det for ganske kort tid siden blevet offentliggjort at sidste års DHB succes igen gentages i 2015! Planerne er ligesom sidste år at gå back-to-basic – viske tavlen ren og gøre som man gjorde til at starte med. DHB 2015 åbner altså dørene op for 17. år i træk med en masse friske kræfter og spændende ideer på tapetet.

Drengerøvsmagasinet Vmax gav efter sin lukning sidste år, DHB videre til BilGalleri der sammen med Flemming Jay fra Jay Entertainment, igen i 2015 skal stable Danmarks største bilfestival på benene. Arrangørerne lover at der stadig vil være masser af fest, øl og musik men med størst fokus på bil- og motorsporten. Mantraet for DHB 2015 er igen: Mere bil – mindre tivoli!

Det endelige program for DHB 2015 er endnu ikke offentliggjort, men vi kan da løfte sløret for lidt af det, som vi hvert år flokkes til for at opleve – nemlig 402-meter race, både med gadebiler og toptunede biler i alle klasser. Igen vil man også kunne opleve DHB Drift Challenge både for rookies og de langt mere erfarne pro-kørere. Fede styling-konkurrecer , hvor også DFB – Danmarks flotteste bil deltagerne vil kæmpe om den ærefulde titel og de mange pokaler.

Kæmpe udstillergade med spændende produkter til favorable priser, hvor man med sikkerhed kan gøre sig et godt køb. Kæmpe fest hver aften i flere forskellige partytelte, de hotteste babes, den fedeste brænderplads, camping og massere af gratis tribunepladser til alle. Der vil løbende komme mange flere aktiviteter når BilGalleri får åbnet godteposen op.

Detaljer

Start:
5. juni 2015
Slut:
7. juni 2015

Sted

Vandel
Van Del park 1
Vandel, 7184
+ Google Maps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.