Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DayDreamers Meet – Tølløse

17. juli 2015 - 19. juli 2015

Daydreamers Meet er et hyggeligt US-træf for amerikanske biler, der afholdes henover en hel weekend. Den 40.000 kvadratmeter store plads, der også betegnes som Danmarks flotteste træfplads er velkendt for sin hygge, utrolig mange biler fra ind- og udland samt festteltet, der hver aften byder alle til dans og en lille en.

Træffet er for hele familien og med gratis entré, er der ingen undskyldning for ikke at kigge forbi Tølløse. Træffet er for hele famiien – både for de små og de store med et tivoliland og sjove aktiviteter er der bestemt ikke grund til at kede sig.

Om lørdagen køres der fællescruise, hvor alle der har lyst kører sammen i én lang række mens lyden fra de potente motorer nydes i fulde drag. En tur der byder på flotte omgivelser, hygge og fælleskab.

Har du en amerikanerbil og ønsker at være der hele weekenden, så kan du slå dig ned i campingområdet med enten telt eller campingvogn. Her mødes rigtig mange, hvor der nydes en kold øl eller sodavand mens der bliver fortalt røverhistorier.

Mangler du stumper, dele eller andre noget helt andet, er det helt sikkert værd at kigge forbi dealerstreet, hvor forskellige dealere står klar til at gøre en god handel.

Detaljer

Start:
17. juli 2015
Slut:
19. juli 2015

Sted

Fælløse
Sportsvej 3
Fælløse, 4340
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside