Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Denmark Cruise – Randers

1. maj 2015 - 3. maj 2015

Så er vi ved at være klar til årets tur. Indbydelsen/tilmelding kommer på hjemmesiden (www.van-nuys.dk) i denne uge.

Vi mødes i Randers, Store Bededag fredag den 1. maj kl. 9.00 hos Ecar på Messingvej 1A. Når vi har fået morgenkaffe, og er færdige med at se den flotte udstilling med en blanding af nye US Pick-up Trucks, specialbiler og fine klassikere, skal den lange kortege af skinnende amerikanerbiler ud på første etape af de små veje på Mols og Djursland. Vi sørger selvfølgelig for frokost undervejs, inden vi når frem til vores hotel for weekenden. Det bliver Kystvejens Hotel og Konferencecenter i Grenå. Mens de sørger for kaffe og kage til os, kan I lige nå at få udfyldt de sidste af dagens quizzer, inden aftensmad og hygge. (og mon ikke der sniger sig en konkurrence ind der også)

Lørdag byder igen på en flot tur, med besøg på bl.a veteranværksted, og frokostbuffet på Ring Djursland. Her er der samtidig Trackday og kursus i avanceret køreteknik, så vi har lidt at se på i frokostpausen.

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet til et nyt kaffebord. Og så er det bare med at lade op og gøre klar til temafest med amerikansk buffet, udklædningskonkurrence og live-musik.Temaet til årets udklædninger er værksted/garagefest, så vi glæder os til at se nogle opfindsomme værkstedskostumer. (og kalenderpiger hører jo hjemme på ethvert værksted, hvis pigerme mangler lidt inspiration Humørikonet smile

Musikken bliver god, det samme håber vi for humøret.

Søndag sover vi lidt længere, inden vi kører mod Silkeborg. Ligesom lørdag skal vi på væddeløbsbane. Der er nemlig historisk ræs på Jyllands-ringen, og de reserverer parkeringsplads til os, og giver rabat på indgangsbilletten.

For dem der ikke kender turen, kan vi kun sige at det er sjovt, hyggeligt og anderledes end næsten alle andre arrangementer, du kan deltage i med din amerikanerbil. Vi følges ad og får alle med, og sørger for lidt udfordringer og underholdning undervejs.

HUSK TILMELDING KUN PÅ WWW.VAN-NUYS.DK, hvor der også står lidt flere oplysninger.

Skal vi lige have lidt priser med også: Voksne i dobbeltværelse kr. 1.495,- pr. person, enkeltværelsestillæg kr. 250,- i alt. Børn under 13 halv pris.
Billetter til Jyllandsringen kr. 100,- pr. person.

Det er faktisk billigt for en 3-dages ferie med alle måltider og samvær med ligesindede.

Men nu vil vi ikke reklamere mere for det. Den del tør vi nemlig godt overlade til nogle af dem, der har været med før. Der er rent faktisk gengangere imellem, så vi håber det er fordi folk synes det er pengene værd.

Glæder os til at se jer til en god tur, forhåbentlig med strålende sol.

Detaljer

Start:
1. maj 2015
Slut:
3. maj 2015

Sted

Mesingvej
Messingvej 1A
Randers, 8900
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside