Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Drengerøvsaften – Skælskør

29. maj 2015 @ 16:00 - 30. maj 2015 @ 01:00 CEST

Hvert år den sidste fredag i maj bliver Algade og tilhørende pladser i Skælskør fyldt op med veteranbiler, motorcykler, traktorer og alt med motor. Hele dagen vil der være spændende aktiviteter i hele byen, butikkerne holder åbent til kl. 22.00 og har massere af gode tilbud.

Der vil under hele arrangementet være live musik, hvor det er muligt at få svinget træbenet lidt og byde de mange damer op til dans. Derudover vil byen byde på opvisninger fra forskellige foreninger. Sidst på aftenen vil det hele slutte af med diskotek samt et stort festfyrværkeri.

Adressen er Algade i Skælskør, da det er i hele byen det foregår. Kommer du i bil blot for at kigge, så vil der være mulighed for parkering for ‘ikke udstillere’ ved Skælskør Hallen, hvorefter man bliver kørt ind til byen i en fed veteranbus.

Prisen for dette herlige arrangement, kan ingen vist brokke sig over – der er nemlig gratis entré for både gæster såvel som udstillere. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at lægge vejen forbi Skælskør.

Udstillere modtager 1 stk. billet, som giver adgang til en gratis øl el. sodavand, samt mulighed for at deltage i lodtrækningen sidst på aftenen, hvor der er sat lækre præmier fra Skælskør Erhvervsforenings medlemmer på højkant.

Dette er en aften der ikke kan beskrives, men som skal opleves!

 

Detaljer

Start:
29. maj 2015 @ 16:00 CEST
Slut:
30. maj 2015 @ 01:00 CEST

Sted

Skælskør
Algade
Skælskør, Sjælland 4230
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside