Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Galten – Træf- og Køretøjsdag på Wedelslund Gods 2024

juni 5 @ 09:00 - 17:00 CEST

Så byder vi igen på Træf- og Køretøjsdag på godset Wedelslund ved Galten vest for Aarhus på Fars Dag den 5. juni. Kom som besøgende eller udstiller.

Træffet er blevet en tradition i den danske klassikerverden, hvor der bydes på hygge og fællesskab. Vi vil bevare denne tradition og udbygge den med flere tilbud, så hele familien kan nyde en hyggelig dag med klassiske køretøjer i centrum.

Der bliver som sædvanligt god musik, traktorblues og ikke mindst mulighed for at købe et godt måltid mad, hvis man da ikke vælger at nyde den medbragte madkurv.

Som tidligere år bliver der specialudstillinger, og vi søger hermed kontakt til klubber eller bilmærker, der har et jubilæum eller en fødselsdag, de vil fejre på Wedelslund den 5. juni.

Træffet er som sædvanligt åbent for køretøjer – biler, motorcykler, traktorer, lastbiler, busser med flere – der er ældre end 25 år. Der bliver et særligt parkeringsområde for nyere specialkøretøjer.

For at træffet fortsat skal være en god oplevelse for alle deltagere uden for megen kø ved indgangen og parkeringspladserne, er der kun adgang for køretøjer og gæster, der på forhånd har tilmeldt sig på www.veteranposten.dk. Der udbydes 3.000 billetter.

Bemærk: Der kan IKKE købes billetter ved indgangen men skal købes på forhånd her:

www.VeteranPosten.dk/wedelslund

Prisen er 100 kr. pr. person ved tilmelding frem til 15. maj. Herefter er prisen 125 kr. pr. person. Køretøjet parkeres naturligvis gratis på træffet.

Nærmere oplysning:
Generel: VeteranPosten, Steen Jørgensen tlf 7640 0014,
Klubber: Dansk Vintage Motor Club, Jørgen Kjær tlf 3024 3177
Stadepladser: Wedelslund Gods, Henrik Ladefoged tlf 2096 2055

Detaljer

Dato:
juni 5
Tidspunkt:
09:00 - 17:00 CEST
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/935950678192090/?ref=newsfeed

Sted

Wedelslund Gods
Wedelslundvej 2
Galten, Østjylland 8464 Danmark
+ Google Maps