Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grand Opening – Striben Esbjerg

3. april 2015

Sriben-Esbjerg tager hul på en ny 2015-sæson og skyder den i gang med et brag af en Grand Opening på Molevej i Esbjerg. Efter en længere kamp om et sted at være, har Esbjerg Kommune givet lov til et par lovlige arrangementer på havnen.

Dette event bliver ét ud af i alt to arrangementer som Striben Esbjerg kommer til at afholde i 2015, så derfor gør crewet alt hvad de kan, for at give alle biltosser i DK, det fedeste event nogensinde. Det er derfor utrolig vigtigt, at Striben får en massiv opbakning.

Kom ud og test din bil af, der er plads til alle – Udover det normale ræs, vil der også være adgang til brænderplads og mulighed for udstilling af biler.

Striben Esbjerg har ligesom sidste år, åbnet op for et nyt tiltag – nemlig scooterræs, hvor man nu kan skyde sin scooter af på den lange bane. Ligeledes vil der komme andre overraskelser – både på banen og på hele pladsen.

Kom frisk ud, tag vennerne med og støt op om dette lovlige arrangement. Jo flere der støtter – jo nemmere kan man sende et budskab ud om behovet for baner i hele landet!

 

Detaljer

Dato:
3. april 2015

Sted

Striben Esbjerg
Molevej
Esbjerg, 6700
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside