Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jystrup – Veteranbiltræf på Sporvejsmuseet 2024

maj 11 @ 10:00 - 16:00 CEST

Oplev museumsgaden Valby Langgade i fuld vigør, når museets trafikleder skruer op for intensiteten af kørsel med museet sporvogne og busser. Mens tonerne fra bandet Swinging Back Beats lyder i Valby Gamle Remise.
Intensiv trafik med veteranbiler og 60’er rockmusik
Lørdag skruer vi op for aktiviteten på sporvejsmuseet til tonerne fra bandet Swinging Back Beats. Bandet spiller fra 12 til 14.
Flotte veteranbiler af forskellige mærker vil holde parkeret i museumsgaden Valby Langgade. Bilerne vil ankomme ca. kl. 10.30 og repræsentere seks årtier af bilindustriens historie og design. Bilerne er sammen med vores butiksudstilling med til, at skabe en helt fantastisk historisk atmosfære, som bybilledet kunne have set ud i 1960’erne.
Danske og udenlandske sporvogne vil køre med 5 til 10 minutters drift på museets hovedstrækning. Det giver en helt unik stemning på museet, idet der hele tiden afgår og ankommer sporvogne til forpladsen. På denne dag er der rig mulighed for at prøve mange af museets køreklare sporvogne.
I vores busudstillingshal kan I opleve mere end 140 års bushistorie. I udstillingen kan ses busser, som har kørt i København, Århus og Odense. Hvis I får lyst til at prøve en tur i en museumsbus, kan I tage med på en af vores buskørsel rundt om Valsølille Sø. Turen tager cirka 25 minutter, og I kommer rundt i den smukke egn. Prisen er 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn.
Spis frokosten i skoven
Kombiner jeres museumsbesøg med en skovtur. På Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm er medbragt mad tilladt. Langs hovedstrækningen er der flere picnicområder, og det er muligt at stige af sporvognen og spise i det grønne, mens I nyder vejret. I kan også nyde jeres medbragte mad ved strækningens endestation, Ejlers Eg. Her står også Sporvejsmuseets cafévogn, hvor I kan købe drikkevarer, is, kage og en let sandwich. Skulle uheldet være ude, og det regner på dagen, kan jeres medbragte mad også nydes i Valby Gamle Remise. Her er opstillet borde og stole.
Sporvejsmuseet og alle de frivillige medarbejdere glæder sig til at byde jer velkommen til en spændende og aktivitetsfyldt dag. Museet holder åbent fra 10 til 17.
Køb billet i entréen eller på www.sporvejsmuseet.dk

Detaljer

Dato:
maj 11
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
CEST
Series:
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Skjoldenæsvej
Skjoldenæsvej 95
Jystrup, Sjælland 4174 Danmark
+ Google Maps