Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

København – Copenhagen Cruise and Meet 2022

28. maj 2022 @ 15:00 - 19:00 CEST

Vi gentager den store succes fra august 2020, hvor over 500 klassiske biler sammen deltog i et stort cruise og træf i det centrale København.
Copenhagen cruise & meet er tilbage. Alle veteran og klassiske biler er velkommen. Et hyggeligt træf og cruise for hele familien. Oplev København på en måde, som du aldrig før har oplevet, når +500 klassiske biler cruiser sammen rundt i København.
Denne gang har vi fundet en endnu større plads, så der er plads til alle jeres biler. Der vil være mad og drikke på pladsen, så vi kan få lidt til ganen og maven, imens vi nyder synet af hinandens flotte biler.
Vi skal denne gang på en ny cruisetur igennem de Københavnske gader og opleve lidt af byen sammen. Vi laver en længere cruiserute, som starter på Østerbrogade og slutter på Vesterbrogade.
Ruten bliver delt ugen op til cruiset!
Vi glæder os til at se jer alle igen og gentage succesen fra sidst 2020!
– Vintage Steel
Copenhagen cruise bygger på de historiske tider fra 1980érne, hvor amerikanerbiler og deres ejere mødtes i indre by og cruisede sammen hver fredag og lørdag. Vi vil samle så mange klassiske biler og sammen dele vores passion for mekanik og det flotte design.
OBS. Vi opfordrer til at alle køre pænt! Brænder på p-pladsen er absolut FORBUDT og medfører lukning af cruiset… Så husk nu at køre pænt for alles skyld.

Detaljer

Dato:
28. maj 2022
Tidspunkt:
15:00 - 19:00 CEST
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/380970623463601/?ref=newsfeed

Sted

Sibeliusgade
Sibeliusgade
København, København 2100 Danmark
+ Google Maps