Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: Nærum – Bulder og Brag 2024

Nærum – Bulder og Brag 2024

marts 6 @ 18:30 - 21:00 CET

INVITATION TIL “BULDER & BRAG” ONSDAG DEN 6. marts 2024 KL. 18.30 PÅ SOMMER´S AUTOMOBILE MUSEUM I NÆRUM
I anledning af Maserati-særudstillingen præsenterer vi onsdag den 6. marts 2024 klokken 18.30 endnu et BULDER & BRAG-arrangement på Sommer’s Automobile Museum i Nærum.
Du kan denne aften se, høre og opleve hele fem fabelagtige biler fra årene, hvor Maserati var ejet af den argentinske forretningsmand og tidligere racerkører Alejandro De Tomaso – og senere af FIAT og Ferrari – to spændende perioder i Maseratis lange historie – hvor det lille firma på grund af oliekrisen var nødt til at udvikle billigere og mindre modeller – og senere heldigvis dyrere og større biler igen – med ny teknologi, som fuldstændig fornyede Maseratis modelprogram.
Tilmelding skal ske til Lone Dencker Solberg på mail: lone.solberg@e-sommer.dk hurtigst muligt. Skynd dig! Interessen for de tidligere arrangementer har været overvældende.
Adgang koster 100 kr. for voksne. Heri indgår kaffe, vand og kage. Børn/unge under 18 år har gratis adgang sammen med en betalende voksen. Dørene åbnes klokken 18.00. Og museet lukker kl. 21.
Kl. 18.30 fortæller Michael Sehested Lund om Maserati i De Tomaso -årene og tiden der fulgte – og om de fem dejlige biler fra perioden, som er med på særudstillingen: Maserati Quattroporte III, Maserati Biturbo Spyder 2800 Serie III, Maserati Shamal, Maserati 3200 GT og De Tomaso Pantera GTS.
Ejerne af de fire Maserati’er og De Tomaso’en kommer også og fortæller om deres biler.
Aftenen rundes af med, at de alle fem startes op.
Bilerne, der gås i dybden med på dette BULDER & BRAG-arrangement, indgår som en del af vores store Maserati-særudstilling, men du er naturligvis meget velkommen til også at se muséets øvrige biler på aftenen.
Husk at muséet normalt har åbent under særudstillingen alle onsdage 18-21 og søndage 14-17. Maserati særudstillingen løber frem til søndag den 17. marts.
Sommer’s Automobile Museum … drevet af bilentusiaster – for bilentusiaster!

Detaljer

Dato:
marts 6
Tidspunkt:
18:30 - 21:00 CET
Series:
Begivenhed Kategori:

Sted

Sommer’s Automobile Museum
Nærum Hovedgade 3
Nærum, Sjælland 2850 Danmark
+ Google Maps