Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Scandinavian Motor show west

1. maj 2015 @ 15:00 - 3. maj 2015 @ 16:00 CEST

Streetfire.dk lægger igen i år op til et brag af et show, når de åbner dørene op for 9. gang til Scandinavian Motor Show West 2015. Navnet er ændret fra Fast & Furious, men showet er af samme kaliber, som vi kender det – dog er der igen i år tilføjet de vildeste bikes.

I weekenden 1.-3. maj bliver Messe C – Fredericia forvandlet til et testeron-pumpet mekka for de vildeste biler nogensinde set på dansk jord. De fire haller på i alt 28.000 kvadratmeter fyldes op med et kæmpe udvalg af udstillere og over 500 af de fedeste, flotteste og vildeste ombyggede biler og bikes fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

Streetfire Motor Park vil trods en ihærdig kamp igen i år danne rammen for det vildeste race. Hele weekenden bliver der kørt race og drift. Kom helt tæt på dækrøgen og duften af brændte dæk i de helt rigtige rammer, som co-driver i én af de mange driftbiler.

Udover de mange biler vil der være masser af spændende aktiviteter i hallerne. Forny garderoben, forkæl din bedre halvdel eller bilen rundt i hallerne, hvor de mange udstillere står klar med alt inden for tilbehør og udstyr til bilen samt spændende gadgets, tøj, læder, tatoos, piercing, lak, krom, airbrush m.m.

Tag hele familien med til Danmarks største inden- og udendørs bilshow og få en oplevelse udover det sædvanlige.

Detaljer

Start:
1. maj 2015 @ 15:00 CEST
Slut:
3. maj 2015 @ 16:00 CEST

Sted

Messehallerne Fredericia
Vestre Ringvej 101
Fredericia, Østjylland 7000 Danmark
+ Google Maps