Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skagen – Knallerttræf 2023

2. september 2023

Knallert-Træf i Skagen 2023!!!
Er I klar til årets sjoveste og bedste begivenhed?
Jeg modtager for øjeblikket 40-50 beskeder om ugen vedr knallerttræffet i Skagen til september:
“Bliver det til noget, hvor og hvornår….hvad sker der?…osv”
Jeg forstår godt folks utålmodighed!
Jeg takker af hele mit “Monza-Juvel-Hjerte” for den kæmpe interesse, der er for at køre med til “grenen” og efterfølgende feste til god musik og fadøl (Stripteasen’ står I selv for💋)
Den korte besked er:
JA FOR SATAN!!!!
Det bliver til noget!
🏆🏆🏆❤️❤️❤️🍺🍺🍺
Lørdag den 2/9 – 2023 bliver der fælleskørsel på en strækning af ca 10 km og efterfølgende fest – måske den bedste fest i verdenshistorien – i Skagen.
Den lange besked er at de gode og meget dygtige folk i Skagen (for det er Skagen der udelukkende står for arrangementet) kæmper i døgndrift med at få det hele klart.
Det er jo det velregulerede Danmark vi bor i – og gud ske lov for det – men det kræver altså et væld af tilladelser og lange snakke med myndighederne for at få sådan en fælleskørsel stablet på benene. Ikke mindst skal @politi og @frederikshavnkommune nikke til det hele.
Men altså, det skal nok blive til noget (med mindre jeg bliver lagt i jern og sendt 16 år i Nyborg – men så kører I bare selv)😂😂😂
Jeg tror at der bliver en form for tilmelding og at man skal købe billet for at være med.
Det er IKKE penge til min næste sommerferie eller fadølsregning, det skal dække, men der er et væld af omkostninger til planlægning, trafikregulering…festen, musikken med mere. Som sagt, så er det Skagen, der står for det.
Der bliver sandsynligvis også sat en begrænsning på deltagerantal, af hensyn til regler og sikkerhed, men vi taler nok om flere tusinde billetter. Så mon ikke det går?
Men hold jer nu klar til at købe billet. Her er det ikke anderledes end til en festival eller et Marathonløb. Som nævnt, har det noget med reglerne at gøre og hvad myndighederne forlanger, ikke hvad jeg eller arrangøren nødvendigvis ønsker.
Hvad sker der så nu?
Der bliver snart informeret herfra (min Instagram og Facebook) med link til hjemmesiden for billetkøb mm. Så hold øje og vær klar☝️
Det bliver så fedt

Detaljer

Dato:
2. september 2023
Begivenhed Kategori:

Sted

Skagen
Vølund Nielsens vej 2
Skagen, Nordjylland 9990
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside