Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sports Car Event – Roskilde

31. maj 2015 @ 09:00 - 16:00 CEST

Kom med ud og oplev de fedeste biler på Sjællandsringen!
Fede biler og glade børn. Sportscar Event er et velgørenhedsarrangement til fordel for Børnecancerfonden. Kom og oplev synet og lyden af de vildeste drømmebiler med et udvalg lige fra Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange flere og få samtidig en fantastisk oplevelse for hele familien. Har du benzin i blodet, kan du endda købe en turbillet og få 2 uforglemmelige omgange som co-driver i din drømmebil på FDM Sjællandsringen.

Sportscar Event køres hvert år på FDM Sjællandsringen ved Roskilde og på FDM Jyllandsringen ved Silkeborg. Sportscar Event har siden starten i 2000 vokset sig til en større og større begivenhed, der formår at samle et helt unikt felt af supersportsvogne på dansk jord. Siden starten i 2000 har Sportscar Event doneret mere end 10 millioner kroner til Børnecancerfonden og via deres arrangementer været medvirkende til at gøre opmærksom på Børnecancerfondens vigtige funktion og arbejde.

I må ikke gå glip af denne dag, hvor et kæmpe udvalg af luksusbiler presses til deres ypperste når der lukkes op for alt ned af langsiden. Et must for alle bilelskere og en kæmpe oplevelse for både de store og små.

Kom ud og støt et godt formål og få en dag, du sent vil glemme!

Detaljer

Dato:
31. maj 2015
Tidspunkt:
09:00 - 16:00 CEST

Sted

Sjællandsringen
Abildgårdsvej 17
Roskilde, 4000
+ Google Maps