Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Struer – Motorfestival 2022

25. juni 2022 - 26. juni 2022

Struer Motorfestival er en motorsports oplevelse for hele familien. Hvert år bliver Struer havn lukket af en hel weekend, for at afholde festivalen og der er i den grad motorsport for alle pengene. Med både motorshow på land og til vands er Struer Motorfestival værd at besøge med familien, for de små er gratis adgang til legeland med forskellige aktiviteter og der er mulighed for køreture med kørerne på den 1,1 km lange bane.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen! 

Holdet bag Struer Motorfestival annoncerer allerede nu, at de er klar til endnu et brag af et arrangement på havnen i Struer i 2022. Datoen er sat, så der skal sættes kryds i kalenderen den 25.-26. juni 2022, hvis du vil med!

Struer Motorfestival afslører, at de allerede nu arbejder på flere ting og som om, at det ikke kunne blive vildere, kunne det alligevel.

De arbejder nemlig på blandt andet en stor udstilling med gejl til både MC og biler, superbiler til passager ture, VIP telte med egen tribune ved første sving efter pitten og så håber de på, at kunne få DM i Jetski med til endnu et år i Struer, ligesom de var i 2020.

Detaljer

Start:
25. juni 2022
Slut:
26. juni 2022
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.racelens.dk/annoncering-af-struer-motorfestival-2022/

Sted

Struer
Industrivej 10
Struer, Midtjylland 7600
+ Google Maps