Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Timewinner – Hundested

3. juni 2017 @ 12:00 - 5. juni 2017 @ 16:00 UTC+0

TIMEWINDER er det nye veterantræf ved Hundested. Her spoles tiden tilbage, hvert år i pinsen.

Festivalen byder på historiske tableuer, opvisningsring for veteranbiler,knallerter/MC, traktorer og dampmaskiner mm. Militærlejr fra 40’erne samt levendegørelse af slag fra frontlinien,Landbrugshistorie. Kaffedamernes Salon. Nostalgi-tivoli med gamle forlystelser. Musik i tidens ånd. Veteranfly og skibe samt meget mere…

Fokus er på de 100 år fra 1875 -1975, men med mulighed for både præludium og postludium til denne år-række såfremt det giver mening i en samlet historiefortælling.

Bag træffet står en række erfarne nøglepersoner, som har arrangeret veterantræf i over 20 år.

Vision: Et besøg på TIMEWINDER er en tur i tidsmaskinen og opfylder gæstens ønske om ’a day out’..,

Værdigrundlag: TIMEWINDER skaber rammerne for events med udgangspunkt i mekanikhistorie og den deraf afledte samfundshistorie understøttet af generel levende historieformidling

TIMEWINDER giver historieformidling via direkte ’berøring’ krydret med oplevelser, nostalgisk musik, god mad og samvær. TIMEWINDER er relevant for alle og giver generationer mulighed for at opleve hinandens historie, og blive en del af historien. På TIMEWINDER skal alle føle sig velkomne og få fornemmelsen af en behagelig totaloplevelse.

TIMEWINDER skal være den gode vært og katalysator for både enkeltpersoner og klubber, således at disse føler sig godt tilpas og indgår naturligt som interesseforeninger i den totale oplevelse og eventuelt udvider fællesskabet.

På TIMEWINDER kan alle deltage, lære noget nyt om historien og have det sjovt.

Detaljer

Start:
3. juni 2017 @ 12:00 UTC+0
Slut:
5. juni 2017 @ 16:00 UTC+0

Sted

Amtsvejen
Amtsvejen 280
Hundested, 3390
+ Google Maps