Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tølløse – Daydreamers Meet 2023

3. august 2023 @ 16:00 - 7. august 2023 @ 02:00 CEST

Selvfølgelig afholdes DK`s største amerikaner træf med gratis adgang endnu engang på sportspladsen i Tølløse, og som noget helt nyt har vi flyttet det til weekenden uge 31, – så du aldrig mere behøver bekymre dig om hvor du skal hen i denne (forlængede) weekend – lige år til Viking Run og ulige år, som i år til Daydreamers Meet 2023, som i år 3-6 august.

Ja du ser rigtigt – vi følger Viking runs koncept og åbner op allerede Torsdag, men kun for ”Amerikanere”. Torsdag er der naturligvis mulighed for at købe mad, vi sætter gang i fest teltet med musik og dans og måske en lille brænder. Fredag kl 14 åbner vi pladsen op for alle som vi plejer. Fredag & lørdag med fuld gang i brænder, cruise, levende musik, masser af amerikaner biler, Tivoli, glade mennesker – i det hele taget et par skønne dage i vente.
Ligeledes som noget nyt: – Søndag er det muligt at sove ud – spise morgenbrød og stille og roligt liste af. Pladsen er ikke officielt åben. Program følger snarest

Og ja der er stadig helt GRATIS adgang for dig i amerikanerbil, inderbane bil, dine passagerer, gående, cyklende, løbende, ja lige meget transportformer – SÅ ER DER GRATIS ADGANG FOR ALLE. Det er dog kun amerikaner biler der lukkes ind på selve pladsen, men vi har naturligvis sørget for publikums parkering som altid. Så venligst ikke stil din inderbane bil på veje eller fortove, vi har et rigtigt godt forhold til vore naboer, kommunen og politiet og det vil vi gerne bibeholde-:) Overnatning er dog kun for dig med amerikaner: Har du telt med, så er det bare at finde en god plads på de afmærkede telt områder inde på pladsen. Vil du have campingvogn med: så må du vente til booking åbner. Offentliggøres her. Campingvogn koster 350,- for weekenden og er du medlem af FDA får du 50,- i rabat. Tager du campingvogn med – så fyld den op med venner og bekendte, så vi ikke kun har 1 eller 2 i hver vogn – for så meget plads har vi ikke, og jeres campingvogne har det med at blive større og større.
Igen i år står Tølløse Boldklub for Toilet & Bad, rengøring og opsyn 24-7 under hele træffet: så personlig hygiejne og toilet besøg ad libitum KUN 50,- for hele weekenden. Armbånd til hele weekenden købes ved indgangen, eller ved din booking. Vil du ikke benytte boldklubbens toiletter og bad, har vi naturligvis stadig toiletvogn på marken, men vær sød at støtte de friske drenge fra boldklubben – de støtter os.

Der bliver som altid konkurrencer for publikum og amerikanerbiler og lotteri med fantastiske præmier.
Husk også vores hyggelige cafe, hvor du kan sidde og nyde en kop kaffe, med eller uden avec. Dealerstreet bliver igen i år området omkring cafeen og der bliver nok at se til. Ønsker du en dealer plads – så kontakt Joan på naestformand@daydreamers.dk.

Og til børnene – dem må vi ikke glemme, det er et familie træf: Ankers tivoli med fantastiske forlystelser. Glæder os til at se jer alle til Daydreamers Meet 2023

Detaljer

Start:
3. august 2023 @ 16:00 CEST
Slut:
7. august 2023 @ 02:00 CEST
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://daydreamers.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=29&fbclid=IwAR1OWckZXSa1AOSc0ZD6ch3gi3ZxZkZXHKyhmAzr76lyUAYBxzN82SBZyhQ

Arrangør

Daydreamers
Telefon
4522440931
E-mail
info@daydreamers.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Sportspladsen Tølløse
Ved Sportspladsen
Tølløse, Sjælland 4340 Danmark
+ Google Maps