Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Veterantræf og markedsdag – Hylke

20. august 2016 @ 09:30 - 15:00 UTC+0

Lørdag d. 20 august afholdes for 11. gang Hylke Veterantræf & Markedsdag på pladsen ved Købmanden i Hylke og Hylke Skole.

Omkring 150 veterankøretøjer forventes at deltage i træffet, som er åbent for alle typer køretøjer til og med 1980; biler, motorcykler, knallerter, scootere, traktorer, lastbiler mm.

Træffet starter kl. 9.30, indskrivning/betaling og parkering fra kl.8.00. Kl. 10.15 kører de af deltagerne der har lyst ud på en ca. 40 km køretur rundt om Skanderborg Sø, og undervejs afholdes det tradionelle ”Pit-Stop” på Ejer Baunehøj, hvortil de første køretøjer forventes at ankomme ca. 10.50. For knallerter er der en kortere rute ledet af Ny Veteran Knallert Klub, tilrettelagt så alle mødes til Pit-stoppet på toppen af Danmark

Foreningen Ejer Baunehøjs Venner står sammen med andre frivillige klar til at vise køretøjerne på plads, og efter ca en halv times pause fortsætter køretøjerne ud på turen så man kan være tilbage på træfpladsen i Hylke til frokosttid. Her vil der dagen igennem være både børneboder og voksenkræmmere, en vaskeægte lirekassemand, live musik mm.

De 2 flotteste køretøjer i klasserne: bil, mc, knallert, scooter, traktor og lastbil/bus præmieres og får diplomer, kåringen foregår ved afstemning blandt deltagerne selv. Besøgende på pladsen kan indtil kl.13.30 stemme i konkurencen Publikums Favorit, og efterfølgende selv vinde fine præmier når der trækkes lod blandt alle der har stemt. Træffet slutter kl. 15, når alle præmier og klapsalver er uddelt.

Deltagelse inkl. madbillet til føreren + skilt og fine sponsorgaver ( så langt de rækker efter “først til mølle” ) koster kun 100 kr. pr. køretøj; der betales ved ankomst til pladsen. Tilmelding og info på hjemmesiden eller på 86579306

Detaljer

Dato:
20. august 2016
Tidspunkt:
09:30 - 15:00 UTC+0