Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Viking Run 2016 – Roskilde

4. august 2016 - 7. august 2016

Viking Run 2016 bliver træf nr. 20. i rækken. Viking afholdes hvert andet år og er et træf for alle biler med amerikansk baggrund.

Træffet bliver afholdt på Roskilde dyreskueplads, så der er masser af plads til de store lækre biler med potente motorer.

På pladsen er der udstilling af biler, massevis af boder med bil- og tøjting og meget andet godt at gå og rode i. Der er også mulighed for at anskaffe sig fede fælge eller nye dæk hos Dækimporten.

Stemningen er høj og folk lever sig rigtig ind i denne livsstil, som det jo engang er at eje en amerikanerbil, der er derfor rigtig mange kvinder, som kommer udklædt i deres flotteste farverige 50’er eller 60’er kjoler.

I 2016 byder Viking Run på nye tiltag. Det hele vil som altid blive afholdt i høj kvalitet både med hensyn til underholdning for voksne som for børn, gode camping forhold med strøm, brandsikkerhed helt i top, fine bad- og toiletforhold, lækker mad og god service til rimelige priser.

Musikken vil i år brede sig over et meget bredere spektra end det plejer, så der vil være noget for enhver smag. Der vil også være mulighed for at lytte til Roskilde dampradio 97,8 MHz under træffet.

I 2014 mødte intet ringere end 2.033 biler op til Viking Run. Så kom og vær en del af Danmarks største og førende amerikanerbiltræf, når Viking Run afholdes i august 2016.

Viking Run glæder sig til at byde dig velkommen og håber selvfølgelig på at slå rekorden af biler, der mødte op i 2014.

 

Detaljer

Start:
4. august 2016
Slut:
7. august 2016

Sted

Roskilde Dyreskue Plads
Darupvej 19
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.