Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Wedelslund Gods – Fælles køredag 2022

5. juni 2022 @ 09:00 - 17:00 CEST

Efter 2 års pause byder vi igen på Træf- og Køretøjsdag på godset Wedelslund ved Galten vest for Aarhus på Fars Dag den 5. juni 2022.
Træffet er blevet en tradition i den danske klassikerverden, hvor der bydes på hygge og fællesskab. Vi vil bevare denne tradition og udbygge den med flere tilbud, så hele familien kan nyde en hyggelig dag med klassiske køretøjer i centrum.
Der bliver som sædvanligt god musik, traktorblues og ikke mindst mulighed for at købe et godt måltid mad, hvis man da ikke vælger at nyde den medbragte madkurv.
Som tidligere år bliver der specialudstillinger, og vi søger hermed kontakt til klubber eller bilmærker, der har et jubilæum eller en fødselsdag, de vil fejre på Wedelslund den 5. juni 2022.
Træffet er som sædvanligt åbent for køretøjer – biler, motorcykler, traktorer, lastbiler, busser med flere – der er ældre end 25 år. Der bliver et særligt parkeringsområde for nyere specialkøretøjer.

For at træffet fortsat skal være en god oplevelse for alle deltagere uden for megen kø ved indgangen og parkeringspladserne, er der kun adgang for køretøjer og gæster, der på forhånd har tilmeldt sig på www.veteranposten.dk.

Der udbydes 3.000 billetter.

Prisen er 100 kr. pr. person ved tilmelding frem til 15. maj. Herefter er prisen 125 kr. pr. person. Køretøjet parkeres naturligvis gratis på træffet.
Nærmere oplysning ved Steen Jørgensen, VeteranPosten tlf 76400014, Dansk Vintage Motor Club, Jørgen Kjær tlf 30243177 og Wedelslund Gods, Henrik Ladefoged tlf 20962055.

Den fælles køredag Grundlovsdag den 5. juni også kaldet fars dag er efterhånden blev en tradition med rigtig mange forskellige arrangementer over hele landet. Entusiaster mødes med deres køretøjer forskellige steder og tager på en fælles køretur i større eller mindre grupper.

Bemærk: Der kan IKKE købes billetter ved indgangen men skal købes på www.VeteranPosten.dk

Men hvorfor ikke mødes et rigtig hyggeligt sted med andre entusiaster på den fælles køredag og køretur?
Det synes VeteranPosten, Dansk Vintage Motor Club og ejeren af Wedelslund Gods, der ligger umiddelbart vest for Aarhus vil være en rigtig spændende mulighed.

Der er optimale forhold for at afholde et træf ved godset, store befæstede udenomsarealer og ikke mindst en stor park, hvor man kan parkere køretøjet og hygge sig med madkurven og ligesindede.

-Ejerne af de ældre køretøjer kan enten komme direkte til træffet eller følges ad i de grupper, man ellers er vant til at følges med på den store fælles køredag. Man kan deltage så længe man vil, og der vil være mulighed for at købe mad på stedet, fortæller arrangørerne, der håber, at mange klubber også vil lave en fælles deltagelse på træffet

Interesserede kan allerede nu høre nærmere om træffet ved Steen Jørgensen 76400014, Jesper Ungstrup Nielsen 26287465 eller Jørgen Kjær 30243177

Nærmere oplysning:
Generel: VeteranPosten, Steen Jørgensen tlf 7640 0014,
Klubber: Dansk Vintage Motor Club, Jørgen Kjær tlf 3024 3177
Stadepladser: Wedelslund Gods, Henrik Ladefoged tlf 2096 2055

Detaljer

Dato:
5. juni 2022
Tidspunkt:
09:00 - 17:00 CEST
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,
Hjemmeside:
https://event.it/veteranposten/traef2022

Sted

Wedelslund Gods
Wedelslundvej 2
Galten, Østjylland 8464 Danmark
+ Google Maps