Montering af ny himmel i Buick 1962

Himlen i min Buick trængte enormt til at blive udskiftet, så jeg købte en spritny himmel på EBay i USA til 165 $, så inden himlen stod på min gårdsplads med hjælp fra ShopUSA kostede den mig ca. 1.500 kr. men det synes jeg ikke der er noget at sige til

Jeg besluttede mig til at udskifte himlen i juledagene i 2014, hvor der jo ellers ikke er så meget at give sig til. Jeg startede det lille projekt med at finde nogle videoer på Youtube, og fandt efter nogen søgen en video hvor man udskifter himlen på en 50’er Gm vogn: https://www.youtube.com/watch?v=y7LAIS8X45I en rigtig god og instruktiv video med en mand som har prøvet det før, og som er god til at vise tingene og samtidig forklare hvad man skal være opmærksom på og hvad han gør.

Allerførst demonterede jeg loftlys, tøjkroge, bakspejl paneler ved siden af bagruden og solskærme. I pakken jeg fik fra US var der loftmateriale til at ombetrække solskærme og paneler, så det er et lille delprojekt.

IMAG0972

For at kunne komme til at demontere himlen demonterede jeg også de stållister der sidder mellem toppen af vinduerne og himlen. Disse lister var rustne, så der måtte en go’ gang slibning til inden jeg kunne male dem i bilens farve, så himlen ser ud som om den er blevet monteret af en Prof. – hvilket den jo i realiteten også er

IMAG0971

Når listerne er fjernet kan man se, at himlen er sat fast til karosseriet med kramper, og nogle steder med kontaktlim. Jeg har besluttet mig til at jeg vil prøve at fastgøre himlen med kramper og dobbeltklæbende tape. Det må så vise sig, om det er en fornuftig beslutning.

IMAG0975

De gamle rustne kramper kan ses på billedet ovenfor. De nymalede lister dækker over kramperne. Inden jeg begynder at pille himlen ned lægger jeg gamle Lagner over sæder og tæpper, så isolering og himmel ikke drysser ned på sæder og tæpper.  Stoffet er meget skrøbeligt, så det er lidt vanskeligt at få det ned, men langsomt får jeg himlen frigjort fra de 5 bøjler, der holder himlen oppe ved taget.

IMAG0977

Når himlen og Isoleringen mellem himmel og taget er fjernet demonterer jeg de 5 bøjler der går tværs over bilen. HUSK at mærke bøjlerne op mens de sidder i vognen, så du er sikker på at montere bøjler der hvor de hører til, da bøjlerne ikke er ens, selvom det ved første øjekast ser ud som om de er ens. Bøjlerne viser sig at være meget rustne, så de skal slibes og sprøjtes med tynd olie, så de glider nemt ind i de dertil indrettede poser, der er syet på den nye himmel. Sørg for at slibe bøjlerne godt, så de ikke beskadiger poserne på den nye himmel. Bemærk at den midterste bøjle er anderledes en de andre fire. Den er tyndere i diameter og ikke fastgjort i siden som de resterende, men derimod holdt fast hele vejen over taget med små klips. Vip forsigtigt alle klips til side, så du kan tage bøjlen ned. Du skal bruge alle klips til at sætte bøjlen op igen med den nye himmel.

IMAG0986

Efter at have taget den gamle himmel ud, fjerner jeg alle de gamle kramper i loftskinnerne og rengør taget indvendig efter at have fjernet isoleringsmaterialet. Jeg har købt nyt isoleringsmateriale, med tape på bagsiden, så det kan klæbe til taget, uden jeg skal til at smøre kontaktlim på isolering og tag. Den gamle isolering var kun 2-3 mm. tyk og var ikke limet til taget, så den faktisk hang i guirlander og trykkede på den gamle himmel med den konsekvens at syningerne i den gamle himmel var gået itu. Den nye isolering er 10 mm. tyk og har aluminiumsfolie på forsiden der vender ned mod himlen så isoleringen både er lyd- og varmeisolerende, og samtidig sidder ordentligt fast på taget.

Nu er jeg klar til at sætte bøjlerne i de rette poser (bøjlerne var mærket) Bemærk at jeg har sat tape på bøjler kun i den ene side, så jeg ved hvordan de skal vende i bilen.

Den midterste bøjle sættes på først og fastgøres til taget med clips. Derefter sættes de to forreste og dernæst de to bageste bøjler fast.

Man sætter nu himlen fast til gummilisterne med kramper – se billede og skruer til sidst de nymalede lister på rundt langs kanten af himlen.

IMAG0988

Til sidst beklædes sidestykkerne ved bagruden og hattehylden beklædes også. Der er helt sikkert rynker i beklædningen, men de rettes nemt ud med en varmepistol – pas på ikke at varme for meget, men alligevekl nok til at rynkerne forsvinder. Det færdige resultat ses nedenfor

IMAG0991

IMAG0998

God arbejdslyst.