Presse

Horsens Folkeblad skrev en artikel i bladet d. 17. juni 2016 om US-Biler i Texas Town:

Her kan du opleve masser af dollargrin og amerikanerdrøn

Den eneste forskel på mænds og drenges legetøj er prisen.

Sådan lyder en gammel vittighed, og på fredag og lørdag er der mulighed for at se både noget stort og dyrt mande-legetøj, når omkring 80 amerikanerbiler indtager Hotel Pejsegården.

Det er US-Biltræf.dk, der i samarbejde med Pejsegården arrangerer træffet for anden gang.

Ved premieren sidste år dukkede mange op for at se de flotte store biler, og arrangørerne bag US-Biltræf.dk, ægteparret Connie og Peter Aalykke fra Flemming, håber, at amerikanertræffet igen i år bliver et publikumshit.

– Vi synes, der er en tendens til, at folk er meget til det amerikanske. Her er der mulighed for at se noget af det ypperste fra Amerika, nemlig nogle flotte, store biler. Der vil både være veteranbiler, men også nyere biler på træffet, fortæller Peter Aalykke.

Målet for arrangørerne er, at amerikanertræffet i Brædstrup skal være en fast tradition.

Amerikanere på tur
Som noget nyt i år tager deltagerne på to cruises ud i landskabet. Den første køretur foregår fredag aften, hvor bilentusiasterne tager på tur til Den Genfundne Bro ved Gammelstrup. Næste tur er lørdag formiddag, når turen går til Vrads Sande.

Lørdag eftermiddag fra klokken 12 til 18 er p-pladsen ved Pejsegården åben for publikum, hvor man kan få et kig på de store biler.

Bilerne kommer fra hele Danmark, men derudover er der også tilmeldt to fra Norge, som kommer med deres amerikanerbiler.

På udstillingspladsen vil der også være opvisninger med linedanse og squaredance, og der vil efterfølgende være undervisning i de to amerikanske danse for de danseglade.

Endelig vil der være boder med 50’er og cowboytøj, og der er naturligvis mulighed for at købe en amerikansk burger.

http://hsfo.dk/article/20160617/ARTIKLER/160619195

 

Horsens Folkeblad var på pletten søndag formiddag, og skreven flot artikel med mange billeder mandag d. 22. juni 2015

Se artikel frA 2015 i Horsens Folkeblad:
http://hsfo.dk/article/20150622/ARTIKLER/150629762

 

Brædstrup Avis havde et stort stykke i avisen 2015 efter træffet:

http://hsfo.dk/article/20150623/ARTIKLER/150629735

Som det er bekendt for nogle, har Hotel Pejsegården en helt enestående Restaurant ”Texas Town” som danner rammerne for dette arrangement, som vi håber, vil blive en årligt tilbagevendende begivenhed.

150 skinnende amerikanske flydere bliver parkeret på Pejsegårdens store parkeringsplads lige udenfor Texas Town, så deltagerne og publikum kan gå direkte fra bilerne og ind i den fuldt udstyrede Western Restaurant og få sig lidt til ganen.

Buick Riviera Speciel 1958

Pejsegården sætter dette storslåede arrangement op i samarbejde med www.oldsmobileforum.dk, der er samlingsstedet på nettet for de sjældne biler fra en af General Motor’s tidligere fabrikker i USA, som desværre ikke eksisterer længere.

Publikum er mere end velkomment til at se bilerne, og den unikke restaurant, hvor man hos Pejsegården også kan tilmelde sig en Amerikansk inspireret festmiddag lørdag aften. Hele dagen er der foruden bilerne meget at se på, idet der både lørdag og søndag er Linedanse og Squaredanse ved en udendørs grillbar, hvor der serveres Amerikanske specialiteter for både voksne og børn

Ud over de Amerikansk inspirerede aktiviteter har deltagere og publikum også mulighed at bruge de øvrige faciliteter på Hotel Pejsegården: Bowlingbaner, Spillehaller og Restauranter.

Publikum har gratis adgang til arrangementet, hvor man kan finde detaljerede oplysninger om Tidspunkter, Program, Tilmelding af biler, Menu, Priser, Underholdning og ikke mindst info til Pressen på:

www.us-biltraef.dk og www.pejsegaarden.dk

IMAG0748