Rapport fra Træf og Køretøjsdag – Wedelslunds Gods, Grundlovsdag 2015

Vejret var simpelthend super, den første sommerdag i 2015, på træf og køretøjsdag på Wedelslunds Gods d. 5 juni – grundlovsdag.

Da jeg ankom sammen med nogle biler fra  Woodward, Horsens var der kø fra begge sider på landevejen, og da vi kørte ind fik jeg nummer 955. Senere på dagen hørte jeg, at en bil fik nummer 1740, så var nok tæt ved 2.000 biler i parken der nød den første sommerdag i Danmark.

Se et udsnit af parken nedenfor:

IMAG1100

Omkring kl. 12 var der opvisning af en ægte Spitfire fra II Verdenskrig i luften over Godset. En imponerende opvisning, ikke mindst af brølet fra den 12 cylindrede Merlin-motor for fri udblæsning.

Der var mange fine biler på pladsen bl.a. en De Soto – sandsynligvis en 58′ at dømme efter dobbeltlygterne – se billedet

IMAG1104

Der var underholdning flere steder på pladsen, hvor bilerne holdt tæt ved siden af hinanden. Jeg bemærkede mig, at der var over 200 amerikanerbiler på pladsen – se også en Edsel Convertible på billedet herunder.

IMAG1108

Det var meget svært at komme ud, da officials ikke var opmærksom på, at der holdt biler i begge sider på vejene og det var tilladt både at køre ind og ud, selvom der kun var én kørebane – hvilket bevirkede at trafikken gik fuldkommen i stå, når man skulle derfra 🙁