Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Egeskov – MC træf 2023

29. april 2023 @ 10:00 - 17:00 CEST

Egeskov inviterer alle der ankommer på en motorcykel til MC træf og med fri adgang til Egeskov. I 2022 blev der sat rekord med næsten 6000 maskiner samlet på Egeskov
Egeskov markerer traditionen tro åbningen af sommersæsonen med ét af landets mest besøgte MC træfs. Op imod 5.000 – 6000 motorcykler forventes at sætte kursen mod Kværndrup på Fyn for at samles på den store fælles MC parkeringsplads.
De mange motorcykler kommer fra hele landet og endda også fra udlandet. Forskellige MC- grupper arrangerer fælleskørsel ned gennem Jylland eller fra hovedstaden, med opsamlingspunkter undervejs. Det vil summe uafbrudt dagen igennem og rækken af maskiner er overvældende at betragte.
Alle der ankommer på en motorcykel har fri adgang til Egeskov – haven og udstillinger. Af bevaringsmæssige og pladsmæssige hensyn, har MC gæster ikke fri adgang til slottet, men der kan købes en tillægsbillet, hvis man gerne vil opleve slottet også.
Der er kun adgang til MC-parkering for motorcykler, og man følger blot skiltning og anvisninger fra Holmegyden. Alle andre køretøjer og gæster er hjertelig velkommen via den almindelige P-plads og billetindgang, hvorfra der er adgang MC-eventen via haven.
Sted: Egeskov, Egeskov Gade 22. 5772 Kværndrup. Åbent kl. 10 – 17.

Detaljer

Dato:
29. april 2023
Tidspunkt:
10:00 - 17:00 CEST
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://us-biltraef.dk/koeretoejer-og-stegt-flaesk/

Sted

Egeskov Slot
Egeskov gade 18
Kværndrup, Fyn og Øerne 5772 Danmark
+ Google Maps