Køretøjer og Stegt Flæsk 2022

Køretøjer og Stegt Flæsk

Sidste træf i 2021 d. 20. september
Vi ses igen til påske 2022

– vi mødes hver d. 3. mandag i måneden:

Som sædvanligt mødes vi på Pejsens parkeringsplads Søndergade 112, 8740 Brædstrup efter kl. 17, og kører hjem, når det bliver mørkt – kl. ca. 21 i sommermånederne

Husk at alle køretøjer biler, MC’er, knallerter, busser, traktorer, maskiner og cykler m.fl. er velkomne uanset oprindelsesland mærke, model og årgang – så kom og vis os dit køretøj, som du selvfølgelig er stolt af.

Du er velkommen til at spise Stegt Flæsk med alt hvad der bimler og bamler til KUN 75 kr. pr. næse – Danmarks bedste og nok billigste – i Bistro Dillen på Pejsegården. Hvis du vil være sikker på en plads i det udendørs serveringsområde ved hotellets Bistro “Dillen” til Stegt Flæsk er det en go’ idé at ringe i forvejen og bestille bord til dig og dine på: 7575 1766

Pejsegården har etableret et udendørs overdækket serveringsområde udenfor Bistro Dillen – se foto. Hvis du vil sidde udendørs skal du IKKE fremvise Coronapas.

Tag også dit campingbord med og sæt dig i aftensolen med din aftensmad/Drikkevarer/kaffe og blødt brød ved dit køretøj sammen med dine kære.