Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Egeskov – MC Træf 2024

april 27 @ 10:00 - 17:00 CEST

Egeskov inviterer alle der ankommer på en motorcykel til et stort MC Træf og med fri adgang til Egeskov. Der forventes mange tusinde motorcykler til begivenheden.
Egeskov markerer traditionen tro åbningen af sommersæsonen med ét af landets mest besøgte MC træfs. Op imod 5.000-6.000 motorcykler sætter kursen mod Kværndrup på sydfyn, og samles på den store fælles MC parkeringsplads og hvor man kan nyde synet af en hav af maskiner.
De mange motorcykler kommer fra hele landet og endda også fra udlandet. Forskellige MC- grupper arrangerer fælleskørsel ned gennem Jylland eller fra hovedstaden, med opsamlingspunkter undervejs. Det vil summe uafbrudt dagen igennem og rækken af maskiner er overvældende at betragte.
Alle der ankommer på en motorcykel har fri adgang til Egeskov – haven og udstillinger. Af bevaringsmæssige og pladsmæssige hensyn, har MC-gæster ikke fri adgang til slottet, men der kan købes en tillægsbillet på slottet, hvis man gerne vil opleve slottet også.
Der er kun adgang til MC-parkering for motorcykler, og man følger blot skiltning og anvisninger fra Holmegyden. Alle andre køretøjer og gæster er hjertelig velkommen via den almindelige P-plads og billetindgang, hvorfra der er adgang MC-eventen via haven.
Sted: Egeskov, Egeskov Gade 22. 5772 Kværndrup. Åbent kl. 10 – 17.

Detaljer

Dato:
april 27
Tidspunkt:
10:00 - 17:00 CEST
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/337024022623863/?ref=newsfeed

Sted

Egeskov Slot
Egeskov gade 18
Kværndrup, Fyn og Øerne 5772 Danmark
+ Google Maps