Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Helsingør – OldSchool Dreams 2023

28. april 2023 @ 16:00 - 30. april 2023 @ 23:30 CEST

OLD SCHOOL DREAMS

Er en samling af en række niche kulturer, som bl. a. omhandler Rockabilly, Rock n Roll, Amerikanerbiler, Tattoo, Vintage Marked, motorcykler og meget mere. Deltagerne træder direkte ind i et cool ”feel good” miljø sammen med tusindvis af ligesindede mennesker.

Eventet breder sig på mere en 20.000 kvm. Hvor alt emmer af en ”old school way of life”, med alt hvad det indebærer. Oplev de smukke Pinup Chicks, Vintage markedet, Old School Tattoo boderne, Live musikken, bilerne og custom cyklerne.

Lørdagen og Søndagen vil selvfølgeligt være fyldt med de rå og hede toner fra Rockabilly, Rock’ n’ Roll musikken, der sammen med de smukke Pinup piger er med til at sætte stemningen for en fantastisk begivenhed.

Drøm dig tilbage i tiden med det fede Vintage marked, hvor du kan købe tøj fra 40’erne, 50’erne og 60’erne, der vil helt sikker være noget for enhver Rockabilly Diva. Eller nyd synet, lyden og lugten af de unikke custom biler og cykler, der kan man godt forvente at der bliver brændt noget gummi af!

Bevæg dig direkte ind i en række subkulturer, der tilsammen udgør det vi kalder Old School Dreams hvor selve livsstilen vil være 100% i fokus.

VINTAGE OG STUMPEMARKED

Besøg vores stadeholdere, som sælger alt fra vintage jakker til Cabriolet topstykker. Gå på opdagelse i en unik kultur hvor du har mulighed for at finde ting du ikke ser andre steder, og oplev den tidslomme som Old School Dreams er!

TATTOO

Vi har inviteret nogle af de bedste tatovører fra hele norden, som kan lave tatoveringer som i de gode gamle dage. Der vil være rig mulighed for at hilse på tatovørerne og stil dine spørgsmål, måske du skal derfra med en ny Old School Tattoo.

ROCKABILLY – ROCK’ N’ ROLL

Den populære amerikanske musikgenre fra 50érne bliver et gennemgående tema under hele weekenden. Der vil være live musik udvalgte steder både lørdag og søndag, og hele arrangementet slutter med en kæmpe koncert til festen lørdag aften, hvor der virkelig bliver festet igennem. Der vil blive budt op til dans, fed stemning og godt humør.

CUSTOM OG AMERIKANER BILER

I hele weekenden vil der være custom, muskel, og amerikaner biler for enhver smag, og hvis du er heldig får du en tur i en af de populære biler.

 

Link til facebook –  https://www.facebook.com/events/1210858699547926

 

Link til billetter – v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/110171

Detaljer

Start:
28. april 2023 @ 16:00 CEST
Slut:
30. april 2023 @ 23:30 CEST
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1210858699547926

Arrangør

Hilde’s Custom Garage
Telefon
40 85 59 30
E-mail
kontakt@hildescustom.com
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Værfthallerne
Ny Kronborg 2
Jelsingør, Sjælland 3000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside