Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: Nærum – Bulder og Brag 2024

Nærum – Bulder og Brag 2024

februar 7 @ 18:00 - 21:00 CET

INVITATION TIL “BULDER & BRAG” ONSDAG DEN 7. FEBRUAR 2024 KL. 18.30 PÅ SOMMER´S AUTOMOBILE MUSEUM I NÆRUM
Denne gang er temaet “Maserati – italiensk design og bilkultur”.
Vi får besøg af designdirektør Christian Brandt fra det danske superbilfirma Zenvo, Christian vil beskrive og kommentere på en række klassiske og nyere Maserati-modellers design.
Igennem det meste af det tyvende århundrede var italiensk bildesign stilskabende for hele verdens bilindustri. Bilerne blev designet af de fantastisk dygtige italienske bildesignhuse og karrosserimagere. Med Maseratis position som et af de absolut førende italienske fuldblods-bilmærker var det naturligt, at designerne kappedes om at få lov til at tegne biler for Maserati. Derfor er det lige så spændende at studere de mange og meget forskellige Maserati-modellers design, som det er at beundre deres teknik.
Tilmelding skal ske til Lone Dencker Solberg på mail: lone.solberg@e-sommer.dk hurtigst muligt. Skynd dig! Interessen for de tidligere arrangementer har været overvældende.
Adgang koster 100 kr. for voksne. Heri indgår kaffe, vand og kage. Børn/unge under 18 år har gratis adgang sammen med en betalende voksen. Dørene åbnes klokken 18.00. Og museet lukker kl. 21.
Program for aftenen:
Kl. 18.30 indleder Bjørn Stegger med baggrundshistorien om Maseratis design. Og derefter gennemgås en række Maserati modeller af Christian Brandt ud fra et designperspektiv. Christian Brandt vil gå til stålet – og til aluminiummet!!!
Aftenen rundes af med, at en Maserati Ghibli og en Maserati Quattroporte I præsenteres og startes op af deres stolte ejere. De to pragtfulde biler indgår i vores store Maserati-særudstilling, men du er naturligvis meget velkommen til også at se muséets øvrige biler på aftenen.
Husk at muséet normalt har åbent under særudstillingen alle onsdage 18-21 og søndage 14-17. Maserati-særudstillingen løber frem til søndag den 17. marts 2024.

Detaljer

Dato:
februar 7
Tidspunkt:
18:00 - 21:00 CET
Series:
Begivenhed Kategori:

Sted

Sommer’s Automobile Museum
Nærum Hovedgade 3
Nærum, Sjælland 2850 Danmark
+ Google Maps