Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Silkeborg – Åbne Værksteder & Håndværk 2024

januar 27 @ 10:15 - 14:00 CET

Efter utallige opfordringer gør vi det igen – vi laver en sand nørde-dag, hvor alle ligesindede bilentusiaster med passion for godt håndværk er velkomne.
Vi starter med en øl og en filmfremvisning om Gubsø Garage. I filmen ser og hører du historien om Gubsø Garage og følger byggeprocessen. Du møder også garagens personale, som alle er drevet af en kæmpe passion for deres håndværk. Efter filmen laves der små hold og garagens personale inviterer dig med ind på hvert deres værksted, hvor nørderiet for alvor går i gang. Der vil naturligvis være rotation, så alle værkstederne besøges.
Omkring frokost kører Gubsøs kokke foodtrucken frem og serverer en herlig flæskestegssandwich af frilandsgris med hjemmelavet agurkesalat, rødkål og mayonnaise. Menuen kan nydes ved de opstillede stå-borde i udstillingen.
På de arbejdende værksteder kan du møde:
Ole Stephansen, værkfører og karosseri-smed: Oplev hvordan karosseriarbejdet foregår og få demonstreret, hvordan vi fremstiller karosseridele på de gamle men tidssvarende maskiner.
Ulrik Nielsen, Tekniker: Se og hør om de mange unikke Bugatti-dele, som Ulrik har tegnet og fræst på den specielle 5-akset CNC-maskine. Du vil selvfølgelig også kunne opleve CNC-maskinen i drift.
Nils Hansen, Chefmekaniker: Hør Nils fortælle om de mange forskellige motorer. Både dem der stadig er monteret men også dem, som endnu er adskilt. Hør også om kompressor- og tændingsteknik fra 1920´erne – altså fra dengang, hvor en tester ikke var en mulighed.
Christian Ibsen, Gørtler: Oplev Christian fortælle om hans virke og se nogle af de flotte slutresultater. Christian vil også vise hvordan man sølvslaglodder, sliber og ikke mindst polerer.
Marc Vogel, Direktør: Marc fortæller om udvalgte biler i udstillingen og om deres vej til Gubsø Garage. Se og hør blandt andet om de første bilinvesteringer og ikke mindst om de gode historier som mange af bilerne har. En røverhistorie eller to kan også forventes….
Når alle har besøgt samtlige værksteder, slutter vi dagen af med at høre hvordan en Bugatti-racer lyder.
Så tag din ven eller kollega under armen og kom til en ægte nørde-dag med godt håndværk på programmet.
Program for aftenen:
10.15: Dørene åbner
10.30: Velkommen i Gubsø Garage. Gubsø Specialøl og filmfremvisning.
11.00: Opdeling af hold de første 3 værksteder besøges.
12.15: Foodtrucken serverer flæskestegssandwich inkl. en valgfri øl eller vand
12.45: De sidste to værksteder besøges
13.30: Oplev en Bugatti-racer på rullefelt.
14.00: Arrangementet slutter.
Pris: 745,- + ordregebyr (5,-)
Inkluderet i prisen er 2 genstande (1 til filmen og 1 til maden), 1 flæskestegssandwich, filmfremvisning og guidet besøg på de arbejdende værksteder. Øvrige drikkevarer kan købes på dagen.
Vi gør venligst opmærksom på, at dette er et special-arrangement som ikke efterfølgende kan matches på pris.

Sted

Gubsø Garage
Gubsøbakken 5
Silkeborg, Midtjylland 8600 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside