Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tommerup – MC Teglværkstræf 2024

maj 15 @ 08:00 - 17:00 CEST

MC Teglværkstræf Lilleskovvej 69 5690 Tommerup
Vi vil fra Museum Lilleskov Teglværk takke for det store fremmøde håber i har fået sparket dæk samt haft en hyggelig aften. Lilleskov Teglværk er et museum med forskellige aktiviteter såsom skinnecykler mellem Tommerup og Assens, en møbellade med genbrugsting, fra små ting til møbler,der er en Cafe som kan lejes til fester og komsammen m.m, så er der museumsdelen hvor der en gammel teglværksmaskine samt et lertog der køre ud i lergraven som ligger ca. 350-400 meter fra værket og den gamle dieselmotor der har trukket værket. og så er den gamle ringovn fuldt intakt, det er nok det eneste gamle teglværk der er komplet.Vi er ca. 40-50 personer der der er en gang om ugen for at vedligeholde bygninger og det der trænger.
Teglværket er selvejende uden nogen støtte af nogen art vi er en grupe ældre personer der laver disse ting for at teglværket kan bevares så overskudet går udbesåret til bevarelse og vedligeholdelse.
Vi vil gerne om i vil give os nogle ris-ros, samt input hvad der kan, skulle gøres anderledes, samt det vi servere er der for lidt eller for meget på tallerknet, er grillpølsen god nok. Skriv et par ord til os.
Vi håber vi ses igen 15 Maj 2024 til MC Teglværkstræf Lilleskovej 69 5690 Tommerup. Gå ind på vores hjemmesider: http://www.xn--mc-teglvrkstrf-7ibf.dk/ eller www.lilleskov.dk

Detaljer

Dato:
maj 15
Tidspunkt:
08:00 - 17:00 CEST
Begivenhed Kategori:

Sted

Lilleskov
Lilleskovvej 69
Tommerup, Fyn og Øerne 5690 Danmark
+ Google Maps