Du kan sortere i kalenderen, så du kun kan se de events, der interesserer dig – SE HER, hvordan !

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tylstrup – Historiske dage 2024

maj 11 @ 10:00 - 17:00 CEST

Tag veteranbilen og familien med til veteranbiltræf til Historiske Dage i Tylstrup.
I eventområdet ”Nutiden” er lagt i kakkelovnen til en rigtig hyggelig dag i de historiske bilers tegn.
Er man morgenfrisk, vil der blive serveret kaffe og rundstykker fra kl. 10.00. Af hensyn til indkøb er tilmelding nødvendig: https://historiskformidling.nemtilmeld.dk/2/
Der er kaffe til alle udstillere hele dagen.
Veterankøretøjer udstilles i to kategorier:
1: Udstillingskategori af køretøjer & udklædning. Udstillingskonkurrencen vil give publikum en ekstra oplevelse og et prominent dommerpanel vil bedømme og kåre den flotteste veteranbil & den flotteste veteranbil med tilhørende komplimenterende historisk udklædning. (udstiller i tidrummet 10.00 – 15.00) Tilmelding til denne kategori kan foretages her. https://historiskformidling.nemtilmeld.dk/2/
Der er mulighed for at købe mad i boder på eventpladsen. Klokken 18.00 står Det Historiske Køkken klar med Helstegt Pattegris til den nette pris af 125,- Spisebillet til Helstegt Pattegris Lørdag v/Det Historiske Køkken kan købes her. https://historiskformidling.nemtilmeld.dk/2/
2: En ”Spark Dæk”-kategori, hvor man kan komme og udstille og køre som man ønsker. Ingen tilmelding nødvendig.(*evt. til rundstykker)
Der foregår masser af aktiviteter på markedspladsen.
Tag med på en tidsrejse gennem Nordjyllands historie og kulturarv under Historiske Dage i Tylstrup!
Fra den 9. til den 12. maj inviterer vi dig til et spændende friluftsevent og historisk marked, der hylder vores nordjyske arv. Arrangementet, skabt i samarbejde mellem Foreningen Historisk Formidling i Sulsted og Tylstrup Samråd, er en unik mulighed for at udforske historien fra nutiden til vikingetiden og middelalderen.
Dygtige håndværkere, engagerede foreninger og entusiastiske historikere vil dele deres viden og passion på et stort marked med historisk formidling, gøglere, musikere og meget mere. Fra workshops og events til spændende udstillinger vil der være noget for enhver smag.
På “Nutiden” kan du gå på opdagelse i et Vintage Baggagerumsmarked og deltage i Samrådets Tombola. Lørdag kan du nyde en helstegt pattegris og opleve det spektakulære Veteranbiltræf med konkurrencer og en imponerende udstilling af militærhistoriske køretøjer.
På “Vikingetiden” og “Middelalderen” kan du møde tidsklædte middelalder- og vikingegrupper og arbejdende håndværkere. Du vil møde slægtsforskere, metaldetektorfolk og amatørarkæologer som vil dele spændende historier om nordjyske aner og oldtidsfund og demonstrere teknikker til oldtidsskattejagt.
Historiske Dage i Tylstrup finder sted fra den 9. maj kl. 13.00 til den 12. maj kl. 15.00 på Markedspladsen i Tylstrup. Grib chancen for at udforske og lære mere om Nordjyllands fascinerende historie og kultur!

Detaljer

Dato:
maj 11
Tidspunkt:
10:00 - 17:00 CEST
Begivenhed Kategori:

Sted

Tylstrupvej
Tylstrupvej 790
aalborg, Midtjylland 9382 Danmark
+ Google Maps