Rapport fra første veterantræf i Ry 2015

Ny Ry veterantræf afholdes ved Kvickly i Ry hver torsdag fra kl. 17

Jeg tog chancen og startede min ny ’58  Buick Special og kørte til Ry – selvom jeg jo godt vidste, at dette træf lå meget tidligt på sæsonnen.

Desværre kun omkring 5 US-biler i Ry d. 19. marts 2015
Desværre kun omkring 5 US-biler i Ry d. 19. marts 2015

Det viste sig da også, at der ikke var mange bilentusiaster, der vovede sig ud, selvom vejret var helt perfekt med sol fra en klar himmel. Der dukkede kun omkring 30 biler op på træfpladsen

Jeg købte i øvrigt et lækkert måltid i Kvickly – en bøfsandwich med det hele, for kun 55-. Det bliver ikke sidste gang, selvom jeg skal opfinde en undskyldning for ikke at være sulten, inden jeg kører hjemmefra til træf 🙂

Men pyt, jeg fik lejlighed til at få afprøvet kareten, efter at have fyldt ny motor- og gearolie på om eftermiddagen. Det viste sig her, at der kun var under ½ liter gearolie på, selvom der skal være 1½ liter på efter forskrifterne.  Hvad kan man udlede af det? Ja det gør åbentbart ikke noget at der er en lille lækage i pakningerne i gearkassen – den klarer sig med meget lidt, eller også har jeg været heldig, at der ikke skete noget med gearkassen 🙂

Nå men – never mind – jeg tager til Ry igen, når vi er gået over til sommertid, og det ikke er mørkt kl. 18.30 – men forhåbentligt først efter kl. 20